Despre camin

Principiile dupa care functionam sunt: omenia, credinta si seriozitatea.

In curte la caminul de batrani Zana BunaCaminul de batrani Zana Buna este este un camin privat cu conditii foarte bune, atmosfera familiala si ingrijire atenta oferita tuturor rezidentilor.

Ne dorim ca toti membrii caminului nostru sa se simta bine, ca in familie, de aceea oferim mediul placut si confortabil de acasa.

Am transformat propria casa in caminul de batrani Zana Buna cu scopul de a aduce o raza de lumina in viata persoanelor varstnice care nu au parte de o ingrijire adecvata in ceea ce priveste situatia lor fizica, psihica si emotionala.

Orice varstnic sau batran care se simte singur, sau care nu poate primi afectiune si ingrijire medicala din partea familiei, care este prea ocupata sau nu exista, este invitat la Caminul pentru varstnici Zana Buna.

Stim că Alzheimer este o boala neplacuta ce ingreuneaza viata bolnavului cat si apartinatorilor, de aceea serviciile noastre vin in intampinarea celor ce au nevoie de atentie si asistenta zi de zi. La centrul nostru primim si varstnici ce sunt bolnavi de Alzheimer, acestia fiind ingrijiti in permanenta de personalul nostru calificat, fiind mereu medic si asistente la dispozitia acestora.

Va puteti pune toata increderea in echipa noastra cu experienta de peste 10 ani!

Caminul de batrani Zana Buna este primul centru mic, prevazut  cu o capacitate de numai 16 rezidenti. In timp ce alte camine pentru batrani ofera locuri in camere pentru 10 persoane, in centrul nostru se vor caza doar  cate 2 -3 persoane in camera, bucurandu-se de mult mai multa intimitate.

Gherla Caminul se afla intr-o localitate curata si linistita la 45 de kilometri de Cluj (30 de minute cu masina), la iesirea din orasul Gherla spre Bistrita. Drumul este asfaltat pana in fata resedintei noastre, permitand astfel rudelor si prietenilor acces rapid si usor.

Va asteptam cu drag, oricand aveti ocazia de a veni in vizita impreuna cu familia dumneavoastra.

Dorim sa avem placerea de a va cunoaste si de a beneficia pe deplin de atmosfera familiala si de calitatea serviciile noastre!

Contactati-ne la numerele de telefon:

  • 0784 560 959, 0755 213 767 Lador Gavril

Printeaza aceasta pagina Printeaza aceasta pagina

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates