"/>

Excursii pentru zile frumoase

Pentru că viața într-un cămin de bătrâni trebuie să fie atât pentru apropiați, cât mai cu seamă pentru seniori o sursă permanentă de liniște și stare de bine, este esențial ca activitățile desfășurate aici să fie în concordanță cu nevoile și dorințele acestora.

Există o percepție greșită asupra a ceea ce înseamnă viața într-un centru pentru bătrâni, iar singura modalitate de a schimba această percepție este aceea de a oferi seniorilor care ne calcă pragul tot ce ne stă în putință pentru ca fiecare zi să le fie senină. Dincolo de serviciile standard pe care le punem la dispoziția membrilor noștri, dincolo de grija cu îi tratăm pe fiecare dintre ei, de atmosfera familiară, plină de căldură cu care îi întâmpinăm, simțim uneori nevoia și dorința de a le oferi mai mult, de a le face zilele mai frumoase, de a aduce un zâmbet pe chipurile lor.

Pentru că vremea frumoasă își face simțită prezența tot mai mult și pentru că o ieșire este adesea binevenită, punem la dispoziția membrilor noștri excursii menite să îi apropie, să îi ajute să descopere locuri noi și să se deconecteze pentru câteva momente de rutina zilnică.

Săptămânal, la cerere, se pot face deplasări la salinele din zonă (Salina Ocna Dej ,Salina Turda) sau la stațiunile balneoclimaterice (Baile Tehnomedical Gherla si Baile Cojocna), odată pe an se poate pleca în stațiuni balneoclimaterice pentru tratament, în funcție de afecțiunile fiecăruia, cu însoțitor. Printre stațiuni putem enumera: statiunea Praidstatiunea Tasnadstatiunea Vatra Dorneistatiunea Sovata,Baile FelixGeoagiu Bai, iar periodic se organizează excursii prin țară pentru cei interesati. Printre obiectivele care se pot vizita se numără Mănăstirea MoldovițaMănăstirea Sucevița, Mănăstirea Voroneț, Mănăstirea BârsanaCimitirul Vesel de la Săpanța sau Muzeul de Mineralogie Baia Mare.

Pentru că vrem ca fiecare zi să le fie senină, ne străduim să facem tot ce ne stă în putere pentru a oferi membrilor noștri cele mai bune condiții și a face această etapă din viața lor, cât mai frumoasă posibil.

Voi ce spuneți, sunt ieșirile un mijloc bun de relaxare pentru seniorii noștri? :)

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates