Media

“Zâna Bună” iși deschide porţile în localitatea Gherla

Cluj-Napoca, 1 octombrie 2010

Astăzi 1 octombrie, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, familia Lador ( Carmen Lador şi Gavril Lador) anunţă deschiderea noului cămin de bătrâni „Zâna Bună”, din localitatea Gherla, județul Cluj. Căminul este amenajat în fosta casă a familiei, are 16 locuri disponibile ( maxim 3 locuri pe cameră), un cabinet medical propriu unde se vor efectua consultații săptămânale, grădină de legume și flori cât și o curte spațioasă cu un foișor, unde bătrânii se vor putea recrea şi socializa.

Căminul privat reprezintă o alternativă pentru persoanele ocupate, cu un ritm de viaţă activ, care nu au timpul necesar de a se ocupe de mebrii familiei aflaţi la vârsta a treia, însă îşi doresc ca aceştia să beneficieze de cele mai bune condiţii. Pe lângă serviciile ireproşabile, viitorii oaspeţii ai căminul vor beneficia de întreaga atenţie a familiei Lador. ”Căminul pentru vârstnici „ Zâna Bună” dorește să ofere aceiași atmosferă caldă regăsită doar în familii, cu un plus de grijă pentru sănătatea și bunăstarea viitorilor membrii. Acest lucru diferențiază Căminul „Zâna Bună” de celelalte cămine pentru vârstnici”, a declarat Gavril Lador.

”În data de 1 octombrie sărbătorim 22 de ani de când ne-am cunoscut prima dată, coincidența face ca această zi să fie și Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Pentru noi, vârsta a III-a reprezintă o perioadă frumoasă din viață când cu toții avem nevoie de mai multă atenție, de mai multă lume în jurul nostru, de socializare cât și de îngrijire. Apropiindu-ne, atât eu cât și soțul meu, de această perioadă a vieții, am decis să transformăm propria casă într-un cămin de bătrâni unde să știm că vom avea un loc așa cum ne dorim cu adevărat, unde să locuim la rândul nostru la bătrânețe” a declarat Carmen Lador.

Despre Căminul de bătrâni „Zâna Bună”

Căminul de bătrâni” Zâna Bună” este singurul cămin privat din județul Cluj realizat în propria casă de către o familie. Acesta este situat în localitatea Gherla, pe strada Dejului la numărul 38, având un disponibil de 16 locuri.

Carmen Lador
Director Economic

Tel/Fax: 0264 244 358 ;
Mobil: 0755 213 767 Lador Gavril

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates