Reg. intern

Ce puteti si ce nu puteti face in camin ?

1. In caz de boala scurta, vi se va servi masa la pat de trei ori pe zi, gratuit.
2. Fumatul este interzis in toate zonele de uz comun, inclusiv in camera dumneavoastra. Exceptie fac camerele de tip “privat” (unde sunteti unicul/a ocupant/a ). Complexul va oferi o incapere separata, bine aerisita, unde fumatul va fi permis. In curte si in gradina aveti voie sa fumati.
3. Camera dumneavoastra este noua dumneavoastra locuinta! Va incurajam s-o decorati ca sa va simtiti cat mai “acasa”. Camerele sunt proaspat vopsite si aranajate de noi, cu draperii si perdele sau rulouri. Administratorul va va ajuta sa bateti cuie in pereti si sa va aranjati tablourile.
4. Asiguram cazare pentru oaspetii care vor sa stea peste noapte, la o pensiune din apropiere (100 m distanta). Trebuie sa ne instiintati cu 3 zile inainte de sosirea oaspetilor.
5. Puteti primi oaspeti la orice ora rezonabila. Daca doresc sa manance impreuna cu dumneavoastra, sunt bineveniti.
6. Oaspetii dumneavoastra vor fi incurajati sa participe la activitatile care vor avea loc in ziua in care va viziteaza.
7. Pentru persoanele care mananca la regim se va face un meniu special in functie de regimul necesar. Dumneavoastra va trebui doar sa stabiliti acel meniu impreuna cu administratorul.
8. Ingrijitoarele vor trece in fiecare zi prin camera dumneavoastra si vor matura, sterge praful, curata chiuvetele si vor intretine baia curata si dezinfectata. Holurile vor fi maturate zilnic iar pardoseala va fi spalata de cite ori va fi necesar.
9. Acceptam sa va aduceti patul dumneavoastra, daca este de marimea celui oferit de noi. Puteti sa va aduceti asternuturile proprii. In cazul in care spatiul permite, veti putea sa aduceti si un dulapior mic. Inainte de a-l aduce, verificati posibilitatea cu directorul caminului.
10. Sunteti liberi sa plecati de cate ori doriti si cat timp doriti. Pentru orice plecare  va trebui sa informati administratorul caminului.
11. Administratorul caminului se va ocupa de toate reparatiile si intretinerile generale. Orice probleme pe care le aveti sau le observati in complex va rugam sa i le adresati administratorului. Nu incercati sa le rezolvati dumneavoastra.
12. Daca doriti sa folositi computerul pentru mentinerea legaturii cu familia si nu aveti cunostinte sau indemanare de operare a calculatorului, va sugeram sa scrieti o scrisoare mai intai pe o foaie de hartie, cat mai lizibil, iar noi o vom tipari sau scana si o vom expedia la destinatia dorita.

Printeaza aceasta pagina Printeaza aceasta pagina

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates