Tarife

Tariful se stabileste in functie de starea de sanatate a fiecarui rezident si este cuprins intre 1.500-2.400 ron/luna. Puteti sa luati in considerare faptul ca rezidentul are o pensie garantata de guvern, care poate fi aplicata contra costului.

Cu respect, sugeram ca rezidentul sa aiba si “bani de buzunar” pe durata sederii la centru. Chiar daca toate costurile vietii de zi cu zi sunt acoperite de caminul nostru, sunt momente cand apar situatii in care rezidentul va avea nevoie de bani (de exemplu, va dori sa cumpere lumanari sau sa doneze bani la biserica, va dori sa-i cumpere nepotelului care il va vizita, o mica jucarie, etc.).

Va rugam sa ne contactati telefonic sau sa completati formularul de pe pagina de contact pentru a obtine mai multe informatii referitor la tarife.

Nota: Tariful/pretul nu se modifica doar in cazul degradarii accentuate a starii fizice si medicale a rezidentului, necesitand din acel moment mult mai multa ingrijire.
Tariful/pretul nu include: pampers, serviciu ambulanta privata in caz de urgenta, consultatii medici specialisti, medicatia.

Printeaza aceasta pagina Printeaza aceasta pagina

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates